Kış aylarında nasıl makyaj yapılmalı?

Kış aylarında hangi makyaj favori olmuş durumdadır. Kış makyajında neler yapmamamız gerektiği hakkında sizlerle bir kaç tüyo paylaşacağız.

02 Aralık 2015 Çarşamba 16:21
Kış aylarında nasıl makyaj yapılmalı?






Kışın kalın kaşlar çok modadır. Çünkü doğallığın temsilidir kalın kaşlar. Kalın kaşlara sahip değilseniz bir iki hafta kaşlarınıza oynamayınız. Bir iki haftada kaşlarınızın kendini toparlayacaktır. Kaşlarınızın arasında seyreklik varsa da kaşlarınızın renginden kaş kalemi ile aralarını doldurabilirsiniz.

Kış aylarında bu yıl incecik sürülen eyeliner trend olmuş durumdadır. Kirpiklerinizin dibine sürülen eyeliner sizin daha güzel bakışlara sahip olmanızı sağlayacaktır. Kış aylarında havanın çok soğuk olduğundan bahsettik. Kuru soğuk havalar cildi yıpratır. Kurutur. Özellikle de dudaklarının çatlamasına sebep olur. Bu yüzden de kış aylarında çantamızdan asla ayırmayacağımız iki şey olmalıdır. Dudak balımı ve nemlendirici kremlerdir. Dudaklarınızın soğuk havalarda içinizi ısıtmasını istiyorsanız kolay çıkabilen rujlardan özellikle de parlatıcı rujlar sürmenizi öneririm. Kış aylarında aylık kullandığınız zaman özellikle şeftali tonlarından kullanmanızı tavsiye edelim. Çünkü kış aylarında sürekli yüz yorgun görünür. Süreceğiniz şeftali tonları yüzünüze canlılık verir. Kış aylarında nude makyaj çok iyi gittiğinden makyajın hafif olanını yapmanızı tavsiye derim. Daha canlı ve doğal görünmenizi sağlayacaktır.
Son Güncelleme: 02.12.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.