Maden Faciasında 28'inci Gün: 8 İşçinin Kurtarılması İçin Mücadele Sürüyor

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında 10'unun cesedine ulaşılması  ardından kalan 8 işçiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. Bu sabah başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı...

25 Kasım 2014 Salı 16:02
Maden Faciasında 28'inci Gün: 8 İşçinin Kurtarılması İçin Mücadele Sürüyor






KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında 10'unun cesedine ulaşılması  ardından kalan 8 işçiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. Bu sabah başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.
Ermenek İlçesi Pamuklu Köyü'nde Has Şekerler Madencilik şirketine ait linyit ocağından 28 Ekim Salı günü meydana gelen facia ardından kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 işçinin cesedine ulaşılmas ardından kalan 8 işçi için 603 kişilik ekiple kurtarma çalışmaları sürüyor. Çalışmalar desandre bölümünde yoğunlaştırılırken 1939 metrelik ocağın yüzde 86'sının tarandı.
Ermenek İlçesi'nde bu sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.