Polis memuru organlarıyla hayat verecek (2)

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK Aydın'da, beyin ölümü sonrası organları bağışlanan polis memuru 38 yaşındaki İsmail Dede'nin cenazesinin, yarın sabah helallik alınması için İncirliova'daki evine götürüleceği belirtildi. Ardından İsmail...

16 Mart 2015 Pazartesi 18:50
Polis memuru organlarıyla hayat verecek (2)






YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Aydın'da, beyin ölümü sonrası organları bağışlanan polis memuru 38 yaşındaki İsmail Dede'nin cenazesinin, yarın sabah helallik alınması için İncirliova'daki evine götürüleceği belirtildi. Ardından İsmail Dede için görev yaptığı kent merkezindeki İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu B hizmet binasının önünde uğurlama töreni yapılacağı bildirildi. İsmail Dede'nin cenazesinin, memleketi Kırşehir'de toprağa verileceği öğrenildi.
Cem ULUCAN/İNCİRLİOVA (Aydın), ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.