Şeyh Mansour'un mega lüks yatı Marmaris'te

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan'ın kardeşi dünya futbol devi Manchester City'nin sahibi, Şeyh Mansour Bin Zayed Al Nahyan'ın mega lüks yatı 'Topaz' Marmaris'e getirildi. Şeyh Mansour'un 147 metrelik...

15 Haziran 2015 Pazartesi 15:19
Şeyh Mansour'un mega lüks yatı Marmaris'te






BİRLEŞİK Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan'ın kardeşi dünya futbol devi Manchester City'nin sahibi, Şeyh Mansour Bin Zayed Al Nahyan'ın mega lüks yatı 'Topaz' Marmaris'e getirildi.
Şeyh Mansour'un 147 metrelik mega lüks yatı Topaz, Adaağzı Aktaş Mevkisi açıklarına demirledi. Yüksek Petrol Konseyi üyesi ve Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi ve Abu Dabi Yatırım Konseyi dahil çok sayıda yatırım şirketlerinin yönetim kurulu üyesi Şeyh Mansour'un yatta olup- olmadığı 'sır' gibi saklandı. İhtişamlı görünümüyle dikkati çeken ve yaklaşık 400 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen, toplam 12 kişiyi ağırlayabilen 6 süper lüks kabinin yanı sıra, helikopter pisti, yüzme havuzları ile fitness, sinema ve konferans salonları bulunan yat Marmarisliler ve tatilcilerin ilgi odağı oldu. Yiyecek ve yakıt ikmali yapması beklenen yatın ilçede ne kadar kalacağı ve nereye gideceği konusunda bilgi verilmedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.