Tartıştığı eşini 6 kurşunla yaraladı

Mustafa BAĞDİKEN/ İZMİT,(Kocaeli),() - İZMİT'in Topçular Mahallesinde Ö.E. henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Yeliz E.'yi 6 kurşunla yaraladı. Olay, Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta bir evde meydana geldi. Ö.E. ile...

20 Mart 2015 Cuma 00:15
Tartıştığı eşini 6 kurşunla yaraladı






Mustafa BAĞDİKEN/ İZMİT,(Kocaeli),() - İZMİT'in Topçular Mahallesinde Ö.E. henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Yeliz E.'yi 6 kurşunla yaraladı.
Olay, Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta bir evde meydana geldi. Ö.E. ile eşi Yeliz E. arasında evde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ö.E., eşi Yeliz E.'ye kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Yeliz E. kanlar içinde yere yığılırken Ö.E. de olay yerinden kaçtı. Silah sesi üzerine eve gelen komşuları Yeliz E.'yi kanlar içinde yerde bulurken, hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yeliz E., Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Olaydan sonra kaçan Ö.E.'nin yakalanması için araştırmalar sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.