Uluslararası Krom Birliği üyeleri Elazığ’da

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,()-ELAZIĞ, İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Krom Birliği toplantısı için Türkiye'ye gelen birlik üyelerini ağırladı. Birlik üyeleri Kovancılar İlçesi'nde bulunan Eti Krom Fabrikası'nı gezerek çalışmalar...

27 Nisan 2015 Pazartesi 16:46
Uluslararası Krom Birliği üyeleri Elazığ’da






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,()-ELAZIĞ, İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Krom Birliği toplantısı için Türkiye'ye gelen birlik üyelerini ağırladı. Birlik üyeleri Kovancılar İlçesi'nde bulunan Eti Krom Fabrikası'nı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İstanbul'da 28-30 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Krom Birliği toplantısı için Türkiye’ye gelen birlik üyeleri Elazığ'a geldi. Kovancılar İlçesi'nde bulunan özel bir şirkete ait Eti Krom Fabrikası'nı gezen değişik ülkelerden gelen birlik üyelerine bilgiler verildi. Avrupa'nın birçok ülkesinden ve Japonya’dan gelen 18 kişilik heyet üyeleri, maden eritme bölümünde çalışmaları izledikten sonra Alacakaya İlçesi'ndeki maden ocaklarında da incelemelerde bulunacaklar.
Eti Krom Genel Müdür Yardımcısı İrfan Bal misafirlerinin, krom, ferrokrom ve hatta paslanmaz çelik üreticileri, pazarlayıcıları ve dünyada söz sahibi kişiler olduğunu belirterek, "Bunlar her yıl değişik ülkelerde toplantı yaparlar. Kromun ve ferrokromun geleceği ve dünyadaki kullanılabilirliği konusunda öneriler, çeşitli tavsiyelerde bulunurlar ve yapılan işleri tespit ederler. Bu seneki toplantı İstanbul'da Eti Krom sponsorluğunda yapıldı. Tabi Eti Krom'u da yakından görmek istediler, tanımak için buraya geldiler.Biz burada yaptığımız işleri uluslararası krom birliği üyelerine tanıtacağız" diye konuştu.
Krom Birliği üyesi olan market analizcisi Lois Racon ise, Paris’ten geldiğini, Kromcular Kalkınma Birliği'nin üyesi olarak Eti Krom'da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Zaten Eti Krom bizim üyelerimizden bir tanesi ve fabrika turu ile diğer madencilik faaliyetlerini görmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.