Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Orduspor başkanına plaket

18 Ekim 2012 Perşembe 15:20
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Orduspor başkanına plaket






ORDU (CİHAN)- Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen ve teknik direktör Hector Cuper, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından amatör branşlara ve Ordu'ya yaptıkları hizmetlerden dolayı plaketle ödüllendirildi.

Başkan Türkmen, göreve geldiği 3 yıldan bu yana Ordu'daki amatör spor kulüplerine düzenli olarak her yıl malzeme yardımında bulunuyor. Törende bir konuşma yapan Başkan Türkmen, amatör kulüplere malzeme desteğinin süreceğini söyleyerek, Göreve geldiğim 3 yıllık süre içerisinde düzenli olarak her yıl Ordu'daki amatör spor kulüplerine malzeme desteği yaptım. Bundan sonrada bu desteğimiz sürecek. Amatör spor kulüpleri bizlerin can damarıdır. Bunun bilinci ile alt yapımızın güçlü olması için çalışıyorum. diye konuştu.

Ordu valisi Orhan Düzgün ise yaptığı konuşmada ödül alan kulüplerin yöneticilerine ve spor adamlarına geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Düzgün, Profesyonel kulüpleri besleyen amatör kulüplerimize pek çok anlamda faaliyet gösteren kulüplerimizin büyümesine, gelişmesine kadar amatör kulüplerimize değer veriyoruz. İlçelerdeki spor alanlarının iyileştirilmesi, 19 Eylül ve Ünye statlarının iyileştirilmesi konusunda destek vermeye gayret ediyorum. Ordu'da 22 bin lisanslı sporcu var. Bu sporcuların bir yerlere gelmeleri konusunda çalışmalarımız devam ediyor. dedi.

Ayrıca gençlerin bu sayıyı artırmalarını isteyen vali Düzgün, Orduspor'un Süper Lig'de namağlup konumda olması bizleri ayrıca onurlandırıyor. Orduspor'u bu konuma getiren kulüp başkanı Nedim Türkmen ve Hector Cuper'e teşekkür ediyorum. Kulüplerimize bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. dedi.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Zafer Öztürk ise Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper ve Genel Sekreter Murat Gürsoy'a plaket verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.