Belediyenin süpürme kamyonu takla attı (Özel)

18 Ekim 2012 Perşembe 15:21
Belediyenin süpürme kamyonu takla attı (Özel)






İSTANBUL (CİHAN)- Ümraniye'de, sokak ve caddeleri temizlemek için kullanılan süpürme kamyonu kaza yaptı. Takla atarak büyük hasar gören temizlik kamyonunun sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında İnkılap Mahallesi Küçüksu Caddesi üzerinde meydana geldi. Viraja giren belediyeye ait 34 VL 2916 plakalı süpürge kamyonu, kontrolden çıkarak takla attı. Bir süre sürüklendikten sonra duran kamyondaki sürücü Hüseyin K., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücü, acil serviste tedavi altına alındı. Hurdaya dönen kamyondaki yakıt ise caddeye döküldü.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, yakıtın kayganlaştırdığı yolda güvenlik önlemi aldı. Bir süre trafiğe kapatılan yolda kumlama çalışması yapıldı. Yola devrilen kamyon ise vinç yardımıyla kaldırıldı.

Görgü tanıkları, kamyonun viraja girerken aniden devrilerek sürüklendiğini söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.