Başdanışman rekoru, Davutoğlu'na 9 başdanışman birden

Başbakan Ahmet Davutoğlu gelmiş geçmiş cumhuriyet hükümetleri içinde en fazla başdanışmana sahip başbakan ünvanına sahip oldu.

05 Ocak 2016 Salı 18:52
Başdanışman rekoru,  Davutoğlu'na 9 başdanışman birden






Davutoğlu 'Danışman' rekoru kırdı; 9 yeni başdanışman

Başbakan Ahmet Davutoğlu gelmiş geçmiş cumhuriyet hükümetleri içinde en fazla başdanışmana sahip başbakan ünvanına sahip oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Süleyman Seyfi Öğün, İskender Pala, Muhsin Kızılkaya, Yılmaz Ensaroğlu, Mustafa Şen, Ömer Faruk Korkmaz, Necdet Subaşı, Ahmet Doğan ve Feridun Bilgin'i "Başbakan Başdanışmanı" olarak görevlendirdiği bildirildi.

DAHA ÖNCE 7 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURMUŞTU

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Başbakanlık görevini üstlenen Davutoğlu, 2014 hükümeti sırasıda Doç.Dr, Ertan Aydın, siyasi işlerden sorumlu başdanışman, Taha Özhan, Hatem Ete ve Ali Sarıkaya Başbakan Başdanışmanı, Osman Sert basın müşavirliği, İsmail Küçükbayrak Meclis'le ilişkilerinden sorumlu danışman ve Seyit Ahmet Işkın özel kalem müdürlüğü görevlerine getimişti. Halen Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren Seyit Ahmet Işkın'ın dışında yeni başdanışmanların hangi konulardan sorumlu olacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.
Son Güncelleme: 05.01.2016 19:06
Anahtar Kelimeler:
Davutoğlu Danışmanları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.