Beşiktaş Futbol AŞ, eski futbolcusu Ferrari konusunda KAP'a açıklama gönderdi

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:03
Beşiktaş Futbol AŞ, eski futbolcusu Ferrari konusunda KAP'a açıklama gönderdi






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) eski futbolcusu Matteo Ferrari ile ilgili açıklama gönderdi.

UEFA CAS Mahkemesi'nin Beşiktaş'a verdiği para cezası ile ilgili şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Matteo Ferrari tarafından 03.08.2011 tarihinde yapılan başvuru kısmen kabul edilmiştir. Beşiktaş A.Ş, Matteo Ferrari'ye 7.256.641,95 Euro tutar ile bu tutara 11.07.2011 tarihinden itibaren tüm ödemelerin gerçekleştiği güne kadar işletilecek yıllık % 5 faizi ile ödemesine, CAS tarafından bildirilecek tahkim masraflarının Beşiktas A.Ş tarafından ödenmesine, 25.000 İsviçre Frangı tutarındaki yasal harcamalar ve diğer giderlerin Beşiktaş A.Ş tarafından ödenmesine karar verilmiş, diğer tüm talepler reddedilmiştir. Söz konusu dava için şirketimiz mali tablolarında 8.157.337 Euro karşılık ayrılmıştır.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.