Bozan kardeşler gözyaşları arasında toprağa verildi

04 Aralık 2012 Salı 15:10
Bozan kardeşler gözyaşları arasında toprağa verildi






İSTANBUL (CİHAN)- Bağcılar´da, kardeşleri Aziz Bozan tarafından öldürülen Abdullah ve Mehmet Bozan, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aziz Bozan, bir gömlek imalathanesinde üvey ağabeyleri Mehmet Bozan (32) ve Abdullah Bozan'ı (25) ile iş yeri personeli Gülistan Tosun'u vurarak öldürmüştü. Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemi tamamlanan cenazeler bugün toprağa verildi.

Aile yakınları, ilk olarak saldırıyı gerçekleştirdikten sonra intihar eden Aziz Bozan'ın cenazesini aldı. Aile, Aziz Bozan için herhangi bir tören düzenlemeyerek Habipler Yayla Mezarlığı'nda cenaze namazı kıldı. Bozan'ın cenazesi mezarlıkta kılınan namazın ardından defnedildi.

Saldırıda hayatını kaybeden Mehmet ve Abdullah Bozan kardeşlerin cenazesi de Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Güneşli Hz. Osman Camii'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına, baba Ahmet Bozan ile diğer çocuklarının yanı sıra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından iki kardeşin cenazesi defnedilmek üzere Arnavutköy Asri Mezarlığı'na götürüldü. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.