Canlı bomba kendini patlatmadan yatalandı

Van'da teslim olan bir PKK’lı ile örgüte yardım ettikleri gerekçesiyle tutuklanan 2 kişinin ‘canlı bomba’ eylemi gerçekleştireceği yönünde ifade vererek fotoğraflarla teşhis ettiği N.Ö. yakalandı.

29 Şubat 2016 Pazartesi 20:09
Canlı bomba kendini patlatmadan yatalandı






Canlı bomba kendini patlatmadan yatalandı

Terör örgütü adına canlı bomba eylemi için Van'a geldiği bildirilen iki kişiden biri yakalandı. Bu arada vatandaşların sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaştığı 'Kadın elbisesi giymiş sır çantalı bıyıklı' kişinin de canlı bomba olabileceği iddiaları ortaya atıldı.

Alınan bilgiye göre, teslim olan bir PKK’lı ile örgüte yardım ettikleri gerekçesiyle tutuklanan 2 kişinin ‘canlı bomba’ eylemi gerçekleştireceği yönünde ifade vererek fotoğraflarla teşhis ettiği N.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan N.Ö., Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Üzerinden başkasına ait nüfus cüzdanı çıkan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.İHA
Son Güncelleme: 29.02.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.