Dünya şampiyon kareteciler evle ödüllenirilecek

29 Kasım 2012 Perşembe 17:32
Dünya şampiyon kareteciler evle ödüllenirilecek






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite artı 84 kiloda dünya şampiyonu olan Enes Erkan ve bayanlar kumite 68 kiloda dünya ikincisi olan Şeyda Burucu'ya ev hediye edecek.

Milli sporcular Erkan ve Burucu, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu kazanılan başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Bu başarı, tüm Türkiye'nin. Başbakanımızın, Federasyon'un spora verdiği değerden kaynaklanan, çalışmaların emeklerin değerlendirilmesinden kaynaklanan bir başarıdır. İnşallah bu başarıları devam ettirerek hem ülkemizin hem de şehirlerimizin adını dünyada duyurmaya devam edeceğiz. Başta federasyonumuzu, tüm sporcularımızı, hocalarımızı, ailelerini hepsini tebrik ediyorum. diye konuştu.

Sporculara ev müjdesi de veren Başkan Toçoğlu, Sporcularımıza birer ev alacağız inşallah. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. dedi.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da sporcuların başarısı için Başkan Toçoğlu'nun büyük emeği olduğunu ifade ederek sporcuların emeklerinin boşa çıkarmadığını dile getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.