Edirne'de kaza: 11 yaralı var

15 Temmuz 2011 Cuma 08:52
Edirne'de kaza: 11 yaralı var










Edinilen bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında Kapıkule - Edirne karayolunun 3. kilometresinde, Enver Ada idaresindeki 22 S 0020 plakalı servis minibüsüne, Sindov Galo'nun kullandığı FLJ183 plakalı TIR arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole devrilen servis minibüsü hurdaya döndü.

Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı. Sürücü Enver Ada, Özgür Yavuz, Recep Ocak, Mustafa Cite, Vedat Deniz, Mustafa İpsalalı, Mustafa Güngörür, Abdullah Güvenç, Aydın Özkan, Mahmut Gözcik ve Enver Şahin yaralandı.

Yolculardan hafif yaralı olanlar, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Durumu daha ağır olanlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Edirne ve Selimiye Devlet Hastaneleri ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.