GASKİ çalışanlarına müşteri memnuniyeti eğitimi

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:25
GASKİ çalışanlarına müşteri memnuniyeti eğitimi






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi çalışanları 'Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi Temel Eğitimi' konularında bilgilendirildi. Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'na bağlı şube müdürlüklerinde çalışan personele verilen eğitim programı kapsamında, Türk Standartları Ensitiüsü (TSE) Uzmanı Makine Mühendisi Mustafa Koç, TS İSO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi Temel Eğitimi konularını içeren bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Bahriye Üçok Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitim programına GASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerden yaklaşık 50 personel katıldı.TSE Uzmanı Mustafa Koç eğitimle ilgili şu bilgileri verdi: Bu eğitim programı, müşteri memnuniyeti ve müşteri şikâyetlerinin yönetimi kavramları konusunda katılımcılara yeni ufuklar açmayı ve ISO 10002 standardı şartlarını açıklamayı hedefler. Eğitimin temel amacı ise müşteri şikâyetlerinin ve müşteri geri beslemelerinin öneminin anlaşılmasının sağlanması, iletişim metotları, teknolojik gereklilikler ve terminolojinin anlaşılması, müşteri şikâyetlerinin ve müşteri geri beslemelerinin kuruluşa sağlayacağı değerler ve faydalar sağlayacaktır. dedi.

İki gün sürecek seminerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.