Gaziosmanpaşa'da doğalgaz faciası: Anne ve 3 çocuğu can verdi

İstanbul güne Gaziosmanpaşa'da meydana gelen doğalgaz faciasıyla uyandı. Hürriyet Mahallesi'nde bir evin bodrum katında oturan anne ve 3 çocuğu doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek can verdiği bildirildi.

04 Ocak 2016 Pazartesi 08:36
Gaziosmanpaşa'da doğalgaz faciası: Anne ve 3 çocuğu can verdi






Gaziosmanpaşa'da doğalgaz faciası: Anne ve 3 çocuğu can verdi

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde  doğalgaz faciasında bir anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemeye göre anne ve çocuklarının doğalgazdan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek can verdiği belirlendi.. Olay yeri inceleme ekipleri 4 kişinin hayatını kaybettiği dairede inceleme yaptı. İGDAŞ ekipleri de adreste inceleme de bulundu. İGDAŞ ekiplerinin yaptığı ilk incelemede dairede karbonmonoksit gazı ile doğalgaz sızıntısı tespit edildi.
Vatandaşların ihbarının ardından Hürriyet Mahallesi'ndeki facia evine ambulans ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne Hediye Üzüm, çocukları Baran Üzüm, Rojhad Üzüm ve Zeynep Üzüm'ü Gaziosmanpaşa Taksim eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi Paşaçayırı Caddesi 140 numaralı apartmanın eksi birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lokantada çalışan Salih Üzüm arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği dernek lokalinden eşini telefonla aradı. Uzun aramalara rağmen cevap alamayınca eve geldi.

 
TALİHSİZ ADAM AİLESİNİ BAYGIN HALDE BULDU
 
Kapıyı açarak içeri giren Salih Üzüm, eşi Hediye (35) ile çocukları Baran (9), Rojhad (6) ve Zeynep'i (4) baygın halde buldu. Sinir krizi geçirerek bağırmaya başlayan baba Üzüm'ün sesini duyan komşu Çapan Albayrak, yukarı çıktığında anne ve çocukların yerde hareketsiz yattığını gördü. Yoğun gaz kokusunu fark eden Albayrak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
 
ANNE VE 3 ÇOCUĞU ÖLDÜ
 
İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne Hediye, çocukları Baran, Rojhad ve Zeynep Üzüm'ü Gaziosmanpaşa Taksim eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi.
 
Olay yeri inceleme ekipleri 4 kişinin hayatını kaybettiği dairede inceleme yaptı. İGDAŞ ekipleri de adreste inceleme de bulundu. İGDAŞ ekiplerinin yaptığı ilk incelemede dairede karbonmonoksit gazı ile doğalgaz sızıntısı tespit edildi.

Olayı anlatan Çapan Albayrak, üst kattan sesler duyarak daireye girdiğini belirterek " İçeri girdiğimde iki çocuk halının üzerinde biride küvette baygın yatıyordu. Diğer komşulardan yardım istedim kimse yardımına gelmedi. Gaz kokusu sebebiyle içeride fazla duramadım” dedi.
Son Güncelleme: 04.01.2016 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.