Hakkari ve Silopi'de PKK'lı vandallar barışı cayır cayır yakıyor...

Terör örgütü yandaşı PKK'lı vandallar bölgeyi yeniden kan gölüne çevirdi. AK Parti, BDP ve İmralı koro halinde barış türküsü söylerken, PKK'lı katiller Hakkari, Silopi ve Cizre'de sokakları savaş yerine çevirdi. Barış süreci masalına inanan el kaldırsın...

29 Aralık 2014 Pazartesi 08:42
Hakkari ve Silopi'de PKK'lı vandallar barışı cayır cayır yakıyor...






Hakkari ve Silopi'de PKK'lı vandallar barışı cayır cayır yakıyor...


AK Parti, BDP ve İmralı koro halinde barış türküsü söylerken, PKK'lı katiller Hakkari, Silopi ve Cizre'de sokakları savaş yerine çevirdi. Terör örgütleri arasında savaşın dinmediği Suriye'nin Kobani bölgesindeki çatışmalarda IŞİD militanları tarafından öldürülen PKK'lıları bahane edenler bu kez Hüda-Par'lı vatandaşların evlerini hedef aldı. Hakkari ve Silopi'deki hedef ise Jandarma Komutanlığı ve Polis lojmanları oldu.

Hakkari'de son durum, Cizre'de son durum, Silopi'de son durum, barış süreci


Hakkari'de kalabalık bir grup PKK'lı terörist grubunun sabaha kadar sürdürdüğü molotoflu saldırıları sırasında polis lojmanları ve Jandarma Komutanlığı binası molotoflarla defalarca yakılmak istendi. Polise 'Kimseyi gözaltına almayın' talimatı verildiğini öne süren güvenlik kaynakları 'PKK'lıları son bir haftadır azıttı. Barış süreci oyalaması ile yüzlerce yeni militan Hakkari ve ilçelerini doldurdu' yorumunu yaptılar. Çözüm Süreci'nde hükümet ve İmralı heyetinden yapılan 'yeni aşamaya geçildi' açıklamalarının ardından patlak veren olaylarda dikkat çeken ayrıntılar var.

YANDAŞ MEDYA 'PARALEL' YALANINA SIĞINDI

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu yeniden barut fıçısının içine atmaya çalışan PKK'lı katiller ellerinde ağır silahlarla sabahlara kadar saldırılarını sürdürürken AKP yandaşı gazete ve yayın kuruluşları 'Paralel' yalanına sığındı. ' Cizre provokasyonunda paralel izler' yorumunu yapan AKŞAM Gazetesi internet sitesi kaynak olarak gösterdiği hapali 'İstihbarat birimleri'nin olayların haftalar öncesinden planlandığını belirledini yazdı.


30 yıldır Türkiye'yi kaosa sürükleyen ve her fırsatta ürettiği yalanlarla kamuoyunu kandırmayı başaran örgütün siyasi uzantıları Cizre, Silopi ve Hakkari olayları karşısında dut yemiş bülbüle dönerken AKŞAM Gazetesi'ne göre PKK'ya 'Derin örgütün taşeron olarak kullandığı YDGH-H üyelerine uzun namlulu silahlar gönderildiği tespit edilmiş. Gazete yıllardır elinden silah bırakmayan PKK'ya birilerinin silah göndermesine gerek olmadığı gerçeğini hem okurlarından hem de kamuoyundan gizleyerek adeta İmralı ve sürece destek verenleri aklamaya çalıştı.

Aylardır Türk halkını barış süreci, çözüm süreci masallarıyla oyalayan, her fırsatta kan döken PKK'lı katilleri bu kez de 'Paralel yapılanma' yalanıyla korumaya kalkan AKP yandaşı yayın organları komik duruma düşerken Silopi'de üç kişi can verdi. Günlerdir saldıracakları mahalleler etrafına hendek kazan örgüt üyesi seri katilleri aklama gayretine düşen HDP'li yöneticiler ise gelişmelerden kaygı duyduklarını söylemekten ileri gidemiyor..

Son Güncelleme: 29.12.2014 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.