Hastanede yangın söndürüldü hastalar içeri alındı

Bakırköy'de bir hastanede çıkan yangın yarım saatte söndürüldü, hastalar tekrar içeri alındı.

08 Haziran 2014 Pazar 09:47
Hastanede yangın söndürüldü hastalar içeri alındı






Hastanede yangın söndürüldü hastalar içeri alındı
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Çocuk ve kadın doğum bölümlerinin yer aldığı apartmanda çıkan yangında bebeklerini alan anneler kendilerini hastane bahçesine attı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi B Blokta üçüncü katta saat 06:30 sularında yangın çıktı. Kadın doğum ve çocuk polikliniklerinin yer aldığı binanın üçüncü katındaki bilişim odasında çıkan yangın dolayısıyla hastanede panik yaşandı.

ÇOCUKLAR VE BEBEKLER HASTANEDEN TAHLİYE EDİLDİ

Çıkan duman dolayısıyla bina görevliler tarafından boşaltıldı. Çocuklarını alarak binadan çıkan anneler büyük endişe dolu gözlerle itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini seyretti .

Kuvözde mevcut bulunan bebekler de doktor ve emniyet görevlileri tarafından tahliye edilerek hastaneye ilişkin diğer binalara götürüldü.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık olarak otuz dakika devam eden müdahalesi sonucunda yangın söndürüldü. Sedyelerle dışarı çıkartılan hastalar ve annelerinin kucaklarındaki bebekler ise itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin peşinden bir daha binaya alındı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.