İşte THY Yeni Başkanı

THY Yönetim Kurulu Başkanlığından bugün öğleden sonra süpriz bir kararla istifa eden Hamdi Topçu'nun yerine İlker Aycı seçildi.

06 Nisan 2015 Pazartesi 19:04
İşte THY Yeni Başkanı






 İşte THY Yeni Başkanı

   THY Yönetim Kurulu Başkanlığından bugün öğleden sonra süpriz bir kararla istifa eden Hamdi Topçu'nun yerine İlker Aycı seçildi.
   Süpriz istifası ile ilgili olarak BusinessHT'ye konuşan Topçu, "Buralar sürekli kalacağımız yerler değil, böyle uygun gördüm. 12 yıl oldu, yeterli. Nedeni yazılı açıklama ile duyuracağım. İstifamın seçimlerle ilgisi yok" diye konuştu.
   Bugün toplanan yönetim Kurulu istifa eden Hamdi Topçu'nun yerine İlker Aycı'yı Yönetim Kurulu Başkanı seçerken Başkanvekilliğine de THY Genel Müdürü Temel Kotil atandı.
      İLKER AYCI KİMDİR?
   İlker Aycı 1971 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi eğitimi aldı. İngiltere’de Leeds Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi bölümünde araştırmalarda bulundu.
  Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler’de master yaptı. İngilizce ve Rusça biliyor. 
   2001-2004 AK Parti İstanbul örgütü kurucu üyesi ve il yönetim kurulu üyesi. AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümeni olarak seçildi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi.
İlker Aycı son olarak da 2014 yılında THY Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
Son Güncelleme: 06.04.2015 19:06
Anahtar Kelimeler:
ThyHamdi Topçu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.