Komutanın karısını ehliyet alamadığı için öldürmüş

Katil zanlısının peşine düşen polis, Ziyaettin Y.’nin elde edilen bir fotoğrafını cinayete tanık olan kursiyerlere gösterdi.

09 Eylül 2014 Salı 14:47
Komutanın karısını ehliyet alamadığı için öldürmüş






Komutanın karısını ehliyet alamadığı için öldürmüş

Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz'ı öldüren zanlının, sabıkalı sürücü adayının 'Ehliyet alamdığı için' katlettiği ortaya çıktıb Sahibi olduğu sürücü kursu önünde öldürülen Sultan Kaymaz’ın; katil zanlısı kursiyer Ziyaettin Y.’nin, kendisini, ehliyet alamadığı için tehdit ettiğini bildirerek 2013 yılında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Katil zanlısının peşine düşen polis, Ziyaettin Y.’nin elde edilen bir fotoğrafını cinayete tanık olan kursiyerlere gösterdi. 3 kursiyer, fotoğraftaki kişinin saldırıyı gerçekleştiren kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine cinayetin faili olduğu kesinlik kazanan daha önceden sabıkalı Ziyaettin Y.’nin yakalanması için polis ekipleri, çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Öte yandan Sultan Kaymaz’ın önceki akşam Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan cenazesi gece yarısı rütbeli askerler tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı’ya götürüldü.HABERTÜRK
Son Güncelleme: 09.09.2014 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.