Liberman Ankara ile ilişkilerden umutsuz

10 Temmuz 2011 Pazar 14:15
Liberman Ankara ile ilişkilerden umutsuz










Dış İşleri Bakanı Avigdor Liberman, bu sabah İsrail Radyosu Reshet Bet kanalı  Gündem programı  sunucusu Arie Golan'a  yaptığı  açıklamada,  Deniz Filosu ile Uçak Filosunun bir yaz bulutu misali dağıldığını ve İsrail'in engelleme konusunda bir zafer kazandığını belirtti. Aynı programda  Liberman  ABD'nin  sözümona beyanatına göre Lübnan'ın karasuları ve doğal gaz sahaları  konusundaki görüşlerini desteklediği yolundaki iddiaların  gerçekle ilgisi olmadığını ve  ABD'nin böylesi bir destek vermediği hatta  kasıtlı olarak çıkratıldığını ifade etti. Türkiye ile ilişkiler konusunda ise :  Erdoğan ilişkilerin düzeltilmesi niyetinde değildir. Aksine İsrail'i  aşağılama ve uluslararası konumunu imha etme  amacı gütmektedir.
Hem  özür talebi  , hem tazminat hem de  Ablukayı kaldırma  telepleri, inan ki ben Erdoğanın kadınlarımızın emeklilik yaşını düzenelememizi istemediğine  şaşırdım. Parlamentoda  böylesi bir  söylem yapan birinin  İsrail ile uzlaşmak istemediği açıktır.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.