Malatya Belediyesi 20 şoför alacak

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:58
Malatya Belediyesi 20 şoför alacak






MALATYA (CİHAN)- Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Anonim Şirketi'ne (MOTAŞ) hizmet alımı yoluyla 9 ay çalıştırılmak üzere 20 şoför alınacak.

Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, MOTAŞ bünyesinde 9 ay çalıştırılmak üzere hizmet alımı yoluyla 20 şoför alınacağı bildirildi. Şoför adaylarının 25-40 yaş arası en az 3 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerektiği belirtilen açıklamada, başvurular arasında kura yöntemiyle belirlenecek şoförlerin, daha sonra oluşturulacak komisyon tarafından sürüş, motor ve direksiyon bilgisinin test edileceği kaydedildi.

Açıklamada, Şirketimizde 9 ay süreyle çalıştırılmak üzere hizmet alımı yoluyla 20 şoför alınacaktır. Adayların 20.10.2012 Cumartesi günü saat 12.00'ye kadar Yeşiltepe Şehir Mezarlığı yanında bulunan MOTAŞ AŞ'ye başvuru yapmaları gerekmektedir. İşe kabul edilecek olan şoförler, 22 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'de MOTAŞ Garajı'nda noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecektir. Başvuru için en az 3 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olma, en az 25 en fazla 40 yaşında olma, askerliğini yapmış olma ve psikoteknik ile SRC belgesine sahip olma şartları aranmaktadır. denildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.