Nevşehir'de aday memurlara eğitim veriliyor

29 Kasım 2012 Perşembe 13:04
Nevşehir'de aday memurlara eğitim veriliyor






NEVŞEHİR (CİHAN)- Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı'nca Nevşehir İl Müdürlüğü emrine atanarak göreve başlayan teknik ve idari kadroda görevli 15 aday memura yönelik eğitimine başlandı.

Aday memurlara ilk dersi veren, Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, memurun tanımı, hizmet sınıfları ve devlet bürokrasisinden bahsetti. Aday memurlara verilen hizmet içi eğitimi 21 Ocak 2013 tarihine kadar İl Müdürlüğü yöneticileri tarafından verilecek.

Hizmet içi eğitiminde aday memurlara; Atatürk ilke ve inkılâpları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, dilbilgisi, yazışma kuralları, milli güvenlik, gizlilik ve önemi, halkla ilişkiler, devlet malını koruma ve tasarruf tedbirleri, bakanlık teşkilat yapısı ve mesleki ve temel eğitim konularında bilgi verilecek. Verilen eğitimlerden sonra aday memurlara sınav yapılacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.