Siirt Valiliği yangın mağduru aileye konut yaptıracak

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Siirt Valiliği yangın mağduru aileye konut yaptıracak






SİİRT (CİHAN)- Siirt Valisi Ahmet Aydın, evlerinde yangın çıkan Toprak ailesini ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu. Aydın, ilk etapta konteyner temin edecekleri aileye yeni bir konut yapılması için girişimde bulunacaklarını söyledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakmak Mahallesi'ndeki evlerinde çıkan yangın sonucu büyük maddi zarara uğrayan Toprak ailesini ziyaret eden Vali Aydın, baba Zeki Toprak ve ailenin diğer bireyleriyle görüştü.

Toprak ailesine gıda, giyecek ve para yardımında bulunan Vali Aydın, aileye sahip çıkılacağını, ilk etapta ailenin daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için Van'dan bir adet konteynır getirileceğini belirtti.

Mağdur ailelerin sahipsiz bırakılmayacağını kaydeden Vali Aydın, Bu ailemizin yaşadığı olaylar, aile bireylerini de olumsuz yönde etkilemiş. Ayrıca oturdukları konut kullanılamayacak durumda, acil ihtiyaçlarını giderilmesi için nakdi ve ayni yardımda bulunacağız. dedi.

Devletin sıcak yüzünü, hoşgörüsünü, halka hissettirmenin ve vatandaşların dertleriyle dertlenmenin, asli görevleri arasında olduğunu kaydeden Aydın, aileye bir konut yapılması için girişimde bulunacaklarını bildirdi.

Zeki Toprak da evlerinde yaşanan yangınlar sonucu eşyalarının yandığını anlatarak, Elbiselerimiz, yataklarımız, her şeyimiz yandı. Olayı valimize ilettik. Bizlere ayni ve nakdi yardımlarda bulundu. İlk etapta bir konteynır sözü aldık. Vakfın yaptığı rutin yardımlardan da yararlanıyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.