Şüpheli paket paniğe neden oldu

04 Aralık 2012 Salı 18:06
Şüpheli paket paniğe neden oldu






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde bir otelin önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Kontrollü şekilde patlatılan çanta içinde bir kaç adet kurşun kalem ve kürdan çıktı.

Şüpheli paket paniği saat 16.30 sıralarında Çankaya'daki bir otelin önünde yaşandı. Otelin önünde siyah renkli bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen 155 Polis İmdat numaralı telefona ihbarda bulundu. Alınan ihbar sonrası olay yerine gelen polis çevre güvenliği aldı. Güvenlik amacıyla yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri kontrollü şekilde şüpheli çantayı patlatarak etkisiz hale getirdi. Çantanın içinde sadece bir kaç adet kurşun kalem ve kürdan çıktı. Herkesin rahat bir nefes almasıyla güvenlik amacıyla kapatılan yollar trafiğe açıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.