TBMM Başkanlığı: Kulisteki vazolar kaybolmadı

16 Şubat 2012 Perşembe 13:27
TBMM Başkanlığı: Kulisteki vazolar kaybolmadı






ANKARA (CİHAN)- TBMM Başkanlığı, 'Meclis kulislerine daha estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla konulan 150 vazonun kaybolduğu' yönündeki habere ilişkin açıklama yaparak, vazoların sadece genel kurulun açık olduğu günlerde konulduğunu kaydetti.
TBMM Başkanlığı İletişim Ofisi, bir gazetede yayımlanan, 'Meclis kulislerine daha estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla konulan 150 vazonun kaybolduğu' yönündeki habere ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, vazoların; milletvekilleri, ziyaretçiler, bakan ve parti liderlerinin oturup çay içtiği kulislerin çiçeklerle daha estetik bir görünüme kavuşturulması için konulduğu belirtilerek, ''150 vazo, kulislere sadece genel kurulun açık olduğu günlerde konulmakta ve içlerine çiçek yerleştirilmektedir. Genel kurulun çalışmadığı Pazartesi ve Cuma günleri, vazolar konuldukları sehpalardan temizlik amacıyla kaldırılmaktadır.'' denildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.