Türk Telekom'dan istihdama dev destek

16 Mayıs 2012 Çarşamba 11:48
Türk Telekom'dan istihdama dev destek






2009 ve 2010 yıllarında Türkiye’nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen şirketi olan Türk Telekom 2011 yılında da liderler sıralamasında yerini aldı. Yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ederek Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketleri arasında yer alan Türk Telekom, Türkiye genelinde en çok prim ödeyen iki şirketten biri olurken telekomünikasyon sektöründe ise birinci oldu. 

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, teknoloji ve altyapı yatırımları ile birlikte istihdama katkısını da hız kesmeden sürdürüyor. 24 bini aşkın çalışanı bulunan Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan “2011 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler” listesinde ilk iki şirketten biri olurken sektöründe ise ilk sırada yer aldı.  Türk Telekom 2009 ve 2010 yıllarında Türkiye’nin en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen şirketi olmuştu.

Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt “Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak geliştirdiğimiz katma değerli ürün ve servislerle müşterilerimiz için, sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarıyla içinde var olduğumuz toplum için,  teknoloji, altyapı ve istihdam alanında yaptığımız yatırımlarla da ülkemiz için değer yaratmak amacıyla çalışıyoruz.  Türkiye’nin en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olarak 81 ilde 24 bini aşkın çalışanımızın gücüyle Türkiye’nin her köşesine en ileri teknolojileri götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece çalışan sayımızla değil, insan kaynakları politikalarımızla, çalışanlarımıza verdiğimiz değerle, başta kendi sektörümüz olmak üzere ülkemize daha fazla yetişmiş insan gücü kazandıran şirketler listesinin başında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye'de en yüksek sosyal güvenlik primi ödeyen iki şirketten biri olmamız istihdam alanındaki öncülüğümüzü, gayretimizi, ülke ekonomisine olan katkımızı göstermesi açısından önem taşıyor. Her alanda Türkiye için değer yaratacak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.