Xbox tutkusu yüzünden hayatını kaybetti

31 Temmuz 2011 Pazar 09:25
Xbox tutkusu yüzünden hayatını kaybetti






20 yaşındaki Chris Staniford, tutkusu olduğu Xbox'la oyuna başladı. 12 saat boyunca oyun oynayan Staniford, bu sürede sadece sakız çiğnedi. Bu sırada bir arkadaşıyla chat de yapan Chris, göğsünde ağrı olduğunu söyledi. Yaklaşık 12 saat süren oyunun ardından Chris, uyumaya karar verdi. Ailesi, genci sabah ölü buldu. Yapılan otopsi sonucu, Staniforth'un derin ven trombozu adı verilen bir rahatsızlıktan dolayı öldüğü ortaya çıktı. Oğlunun hiçbir hastalığının bulunmadığını söyleyen gencin acılı babası David, "Chris, sanki Xbox için yaşıyordu. Her gün saatlerce bazen 12 saat başından kalkmıyordu. Çocuğunuzun Xbox'la oynadığı zaman, gözünüzün önünde olduğu için iyi bir şey yaptığını zannediyorsunuz. Aslında yanıldığımızın farkına vardık. Ama biraz geç oldu" dedi.

NASIL OLUŞUYOR?
Uzun saatler hareketsiz kalmak vücutta ciddi hasarlara yol açabiliyor. 20 yaşındaki gencin, uzun saatler oturmasından dolayı baldırında oluşan pıhtı ciğerine gitti ve burada akciğer ambolisi adı verilen rahatsızlığı tetikledi ve Staniforth bu art arda rahatsızlıklardan sonra öldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.