Yüreğir Adana'nın yıldızı olacak

19 Aralık 2012 Çarşamba 15:59
Yüreğir Adana'nın yıldızı olacak






ADANA (CİHAN)- Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçeye yatırım yapmak isteyenlerin başlarının 'tacı' olduğunu söyledi.

Son zamanlarda yapılan yatırımlarla Yüreğir´in önemli bir ticari ve sosyal merkez olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Çelikcan `Türkiye´nin önemli otel zincirlerinden Sheraton yakında hizmete açılacak. Adana Hiltonsa Oteli ise hizmette. Türkiye´nin en büyük Outlet AVM Mağazası Optimum da ilçemizde. Yeni yapılacak adliye sarayı ve sağlık kampusu ilçemiz sınırları içerisinde yapılacak. Biz de bu yapılaşmaların paralelinde 7 bölgemizi kentsel dönüşüm alanı ilan ettik. Buralara modern konutlar yaparak ilçemizin daha fazla gelişmesine katkı koyacağız. dedi.

Yeni yapılan Sheraton Otelinin inşaatını gezen ve Proje Müdürü Murat Tanalp´tan bilgi alan Başkan Çelikcan `Yüreğir´e kim yatırım yaparsa yapsın bizim baş tacımızdır´ diye konuştu. Otel faaliyete geçtiği zaman binlerce insanın buradan rızkını kazanacağını ifade eden Çelikcan, `Yüreğir´e yatırım yapacak bütün iş adamalarımıza elimizden gelen bütün yardımı yapacağız. Bu oteli Yüreğir´e inşa ederek binlerce insana ekmek kapısı açanlara teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

Otel ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Proje Müdürü Murat Tanalp da Sheraton´ın Adana´nın yeni sembollerinden biri olacağını belirtti. İnşaatın hızla devam ettiği ve Otel´de; 18 suit ve16 rezidans ile birlikte toplam 247 oda bulunduğunu belirtti Aktaran Tanalp, Farklı damak tatlarına hitap eden restoranları, bar, vip ve lobi salonları ile farklı büyüklüklerde 2 kapalı bir açık düğün salonu, toplantı salonları ile birlikte açık-kapalı yüzme havuzu, ile birlikte 2 bin 500 metrekare Sheraton Fitness Center, spa ve fitnes salonu da yer alıyor.´ açıklamasında bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.