Zirve'nin müzisyen öğrencisi albümünü tanıttı

19 Temmuz 2011 Salı 17:50
Zirve'nin müzisyen öğrencisi albümünü tanıttı







Gaziantep'te Zirve Üniversitesi'nde burslu olarak okuyan Radyo-Sinema Televizyon öğrencisi Gökhan Bölükçü, Hüzn-ü Aşk isimli albümünün tanıtımını yaptı. Bölükçü, müzik piyasasında kalıcı bir yer edinmek istediğini söyledi. Albüm tanıtım toplantısı Uğur Plaza Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Zirve Üniversitesi'nin tanıtım videosu ve Bölükçü'nün albümünde yer alan Yalan Aşk isimli şarkının klibi basın mensuplarına izletildi.
Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, burslu olarak öğrenimini sürdüren Bölükçü'ye destek vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Bölükçü'nün derslerinde gösterdiği başarıyı müzik yaşamında da gösterdiğini, kendilerinin de bu yeteneğe destek verdiğini anlatan Kısa, Gökhan'ın başarısı bizim başarımız. Ben onun ileride müzik hayatında çok iyi noktalara geleceğine yürekten inanıyorum. dedi. Bölükçü albümü ile ilgili bilgi verdi.
Albümde yer alan 8 şarkıyı da kendisinin bestelediğini anlatan Bölükçü, anne ve babasına ait olan birer şiiri de besteleyerek albümde yer verdiğini ifade etti. Müzik camiasında gerek yaptıkları iş gerekse yaşamlarıyla Bertuğ Cemil ve Mustafa Ceceli'yi örnek aldığını belirten Bölükçü, ilerleyen zamanda besteleriyle gündeme gelmek istediğini kaydetti. Özellikle, Zirve Üniversitesi'nin kendisine olan desteğinden dolayı teşekkür eden Bölükçü, Üniversitem albüm yapmama fırsat tanıdı. Desteklerinden dolayı çok mutluyum. İnşallah bu piyasada kalıcı bir yer edinirim. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.