2 günlük tatilden döndüler, yatak odasında ceset buldular (2)

ARKADAŞLARI KORKUP KAÇMIŞ Yapılan araştırmalar sonunda, sahipleri tatilde olan evde uyuşturucu komasına girerek ölen 19 yaşındaki Ünal Gümüş'ün, evin sahiplerinin oğlu S.G. ile arkadaş oldukları ve bir başka arkadaşlarını da...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:20
2 günlük tatilden döndüler, yatak odasında ceset buldular (2)






ARKADAŞLARI KORKUP KAÇMIŞ
Yapılan araştırmalar sonunda, sahipleri tatilde olan evde uyuşturucu komasına girerek ölen 19 yaşındaki Ünal Gümüş'ün, evin sahiplerinin oğlu S.G. ile arkadaş oldukları ve bir başka arkadaşlarını da yanlarına alarak burada uyuşturucu kullandıkları belirlendi. Bu sırada Ünal'ın fenalaşıp ölmesinin ardından diğerlerinin korkup kaçtıkları kaydedildi. Aile fertlerinin eve ilk girdiklerinde cesedi görünce, önce kendi çocukları S.G. olduğunu sandıkları da anlaşıldı.
Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürürken, ev sahibi H.G. "Biz yakınlarımızın yanına Ayvalık'a gitmiştik. Eve geldiğimizde cesedi yatak odasında bulduk. Bize kalp krizinden öldüğü söylendi. Başka birşey söylemek istemiyorum" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.