Babaannesinin gözü önünde intihar etti

Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu), () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'ne bağlı Badembekdemir Köyü'nde 28 yaşındaki Seyfi Karaduman, babaannesinin gözü önünde av tüfeği ile intihar etti. Köyde oturan Seyfi Karaduman,...

17 Nisan 2015 Cuma 14:35
Babaannesinin gözü önünde intihar etti






Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu), () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'ne bağlı Badembekdemir Köyü'nde 28 yaşındaki Seyfi Karaduman, babaannesinin gözü önünde av tüfeği ile intihar etti.
Köyde oturan Seyfi Karaduman, iddiaya göre babaannesi ile birlikte öğle yemeği yedikten sonra yakındaki kendi evine geçerek odasında yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Müzik sesinden rahatsız olan babaannesi torunun yanına gittiğinde Seyfi Karaduman’ın karnına av tüfeği dayadığını gördü. Babaannesinin engel olmaya çalışmasına rağmen Seyfi Karaduman, av tüfeğini ateşleyerek kendini vurdu.
Karaduman, yakınları tarafından Taşköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü. Jandarma, intihar nedeni belirlenemeyen Karaduman'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.