Bursa'da fuhuş yapanlara 134 bin TL trafik cezası

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ve motosikletli Yunus Timleri fuhuş amacıyla otostop yaparken yakaladığı bin 529 kadın ve travestiye, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan toplam 134 bin...

08 Temmuz 2015 Çarşamba 16:04
Bursa'da fuhuş yapanlara 134 bin TL trafik cezası






Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA'da Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ve motosikletli Yunus Timleri fuhuş amacıyla otostop yaparken yakaladığı bin 529 kadın ve travestiye, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan toplam 134 bin 552 TL para cezası kesti. 
Bursa'da fuhuş olaylarını önlemek için Emniyet Müdürlüğü özel önlem alıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde müşteri bekleyen hayat kadınları ve travestilerin gittikleri cadde ve sokakları kontrol altına alan Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bu kişileri en yakın polis merkezine götürerek, haklarında Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek suçlarından cezasi işlem yapıyor. Bu yıl içersinde 965 kadın ile 564 travesti hakkında işlem yaptıklarını belirten yetkililer, "Bu suçu işleyen kişilere 88 TL para cezası gkesip gönderiyoruz. Bu yıl içersinde bin 529 kişiye toplam 134 bin 552 TL para cezası kestik" dediler. 
Para cezasını ödeyen hayat kadınları ve travestilerin farklı güzergahlarda müşteri beklediklerini belirten yetkililer, 2015 yılının Ocak-Haziran ayları içersinde fuhuş yapmak, fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Yetkililer ayrıca, fuhuş yaptırdıkları belirlenen 34'ü masaj salonu olmak üzere 41 işyerinin faaliyetlerine geçici olarak son verdirdiklerini kaydettiler.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.