Diyarbakır'da 113 kilo esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir araç içerisinde 113 kilo esrar ele geçirildi. Diyarbakır Valiliği, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

14 Nisan 2015 Salı 17:41
Diyarbakır'da 113 kilo esrar ele geçirildi






DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir araç içerisinde 113 kilo esrar ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik çalışmalar yaptığını açıkladı. Açıklamada, "Uyuşturucu yüklü aracın Lice İlçesi'nden Diyarbakır il merkezi yönüne geldiği yönünde bilgi edinilmiştir. Ekiplerimiz, uyuşturucu yüklü aracı ve bu araca öncülük yapan başka bir aracı, Kantar Kavşağı civarında durdurmuş, yapılan aramada, arkada aracın bagaj kısmında 21 siyah poşete sarılı halde toplam 113 kilo esrar ele geçirilmiştir. Olayla ilgi C.G., R.L., K.Ö., M.Ş.U ve R.Y. gözaltına alınmıştır" denildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.