Hakkari'de 1 kadın PKK'lı yakalandı

HAKKARİ, ()-HAKKARİ'de jandarma ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 1 kadın PKK'lı terörist silahı ile birlikte yakalandı. Hakkari Valiliği, kadın teröristin bugün saat 03.30 sıralarında Hakkari İl Jandarma Komutanlığına bağlı...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:59
Hakkari'de 1 kadın PKK'lı yakalandı






HAKKARİ, ()-HAKKARİ'de jandarma ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 1 kadın PKK'lı terörist silahı ile birlikte yakalandı.
Hakkari Valiliği, kadın teröristin bugün saat 03.30 sıralarında Hakkari İl Jandarma Komutanlığına bağlı Üzümcü Jandarma Karakol Komutanlığı görevlileri tarafından yapılan operasyonda yakalandığı belirtildi. Açıklamada, "1 bayan bölücü terör örgütü mensubu 1 adet AK-47 kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 4 adet dolu şarjör ile yakalanmıştır. Ayrıca terör örgüt üyesi hakkında yapılan araştırmada 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' suçundan arandığı tespit edilmiş olup olayla ilgili adli makamlarca soruşturma başlatılmıştır" denildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.