İnternet kafede oyun tartışması: Sırtından bıçaklandı

İnternet oyunu yüzünden başlayan tartışma kanlı bitti. Adıyaman'da bir internet salonunda oyun oynayan Vahdet Kahraman sırtından bıçaklandı...

09 Eylül 2015 Çarşamba 22:44
İnternet kafede oyun tartışması: Sırtından bıçaklandı






İnternet kafede oyun tartışması: Sırtından bıçaklandı

Adıyaman Haber, Adıyaman Haberleri, Son Dakika Adıyaman, ADIYAMAN'da internet kafede bilinmeyen nedenle tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından sırtından bıçaklanan Vahde Kahraman yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Turgut Reis Mahallesi’ndeki bir internet kafede meydana geldi. İddiaya göre, Vahdet Kahraman ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arasında bulundukları internet kafede belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada kimliği belirsiz kişi, Kahraman'ı sırtından bıçakladı. Kimliği belirsiz kişi olaydan sonra kaçarken, yaralanan Vahdet Kahraman ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan Kahraman’ın sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken polis, olay yerinden kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.