İSTANBUL'DAN ÇALIP SURİYE'YE GÖTÜRÜYORLARMIŞ

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() İSTANBUL’da çalıkları  kamyonetleri TIR’a yükleyerek önce Gaziantepe’e daha sonrada Suriye’ye götürdükleri iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlılarla birlikte iki çalıntı...

17 Aralık 2014 Çarşamba 15:55
İSTANBUL'DAN ÇALIP SURİYE'YE GÖTÜRÜYORLARMIŞ







Ali AKSOYER/İSTANBUL,() İSTANBUL’da çalıkları  kamyonetleri TIR’a yükleyerek önce Gaziantepe’e daha sonrada Suriye’ye götürdükleri iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlılarla birlikte iki çalıntı kamyonet ele geçirildi. Poliste işlemleri tamamlanan sabıkalı şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da çalıntı otomobilleri bulmak için çalışma yapan polis, aldığı bir istihbaratı değerlendirerek Esenyurt’ta bir adrese baskın yaptı. Polis ekipleri çalıntı oldukları tespit edilen iki adet kapalı kasa kamyoneti, bir TIR’a yüklemeye çalışan F.G.(31), A.Ç.(41), Y.H.N.A.(41) gözaltına alındı. Şüphelilerin TIR sürücüsü ile çalıntı kamyonetleri Gaziantepe’e götürmek için anlaştıkları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden F.G.’nin daha önceden 5, A.Ç.’nin 12 , Y.H.NA.’nın ise 7 kez hırsızlık suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüphelilerin poliste verdikleri ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.