Kandil'e mesaj; Halk operasyonlara sahip çıktı...

Diyarbakır Sur ilçesinde süren operasyonlar sırasında vatandaşların güvenlik güçlerine verdiği destek, örgütün çabalarını boşa çıkardı. Bu arada Siirt'te bir türbenin altına gizlenmiş uzun namlulu çok sayıda silah ele geçirildi

08 Kasım 2015 Pazar 02:59
Kandil'e mesaj; Halk operasyonlara sahip çıktı...






Kandil'e mesaj; Halk operasyonlara sahip çıktı...

Teröristlerin yeniden halkı sokaklara dökme çabası sonuç vermedi. Güvenlik güçlerinin huzuru sağlamak için yürüttüğü operasyonlarda vatandaş desteği terör örgütüne en anlamlı mesaj olarak kameralara yansıdı. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’ya karşı düzenlenen operasyonda vatandaş polislere destek oldu. Su ve çay ikram etti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için düzenlenen operasyonda vatandaşların güvenlik güçlerine desteği objektiflere yansıdı. Mahalle halkının çay ve su ikramında bulunduğu polis ekipleri de vatandaşlara simit, çikolata ve meyve suyu dağıttı. Terör örgütüne yönelik operasyon yapılmasından memnuniyet duyan vatandaşlar, hayatlarını hiçe sayan, yaşamı sekteye uğratan teröristlere tepki gösterdi.

VATANDAŞ MEMNUN OLDU

PKK'lıların yakalanması, hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için gerçekleştirilen operasyonda vatandaşlarla güvenlik güçlerinin samimi diyaloğu dikkati çekti. vatandaşlar, yaşamlarını hiçe sayan teröristlerden ilçeyi temizlemek için gelen polise çay ve su ikramında bulundu.

SUR'DA PKK SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Diyarbakır Sur'daki çatışmada teröristler tarafından vurulup ağır yaralanan,hastanede 3 kez kalbi duran 18 yaşındaki Ferhat Doğru kurtarılamadı.

TÜRBE ÖRGÜT CEPHANELİĞİ OLMUŞ

Siirt'te düzenlenen operasyonda, mezarlık duvarının dibi ile bir türbeye gömülü halde uzun namlulu silahlar, roketatar ve mühimmat yakalandı.




Son Güncelleme: 08.11.2015 03:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.