Kaza yerinde kaybolan cep telefonunu aradı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas), () - SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu 2 kişi yaralandı. Hafif yaralanan sürücü 49 yaşındaki Veysel Karakaş, annesini hastaneye gönderdikten sonra kaza yerinde...

14 Haziran 2015 Pazar 14:37
Kaza yerinde kaybolan cep telefonunu aradı






Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas), () - SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu 2 kişi yaralandı. Hafif yaralanan sürücü 49 yaşındaki Veysel Karakaş, annesini hastaneye gönderdikten sonra kaza yerinde kaybolan cep telefonunu aradı.
Kaza, sabaha karşı Suşehri ilçe merkezi girişinde, D-100 karayolunda meydana geldi. Konya'da oturan Veysel Karakaş, annesi 89 yaşındaki Emine Karakaş'ı memleketi Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'ne bırakmak için yıla çıktı. Suşehri İlçesi girişinde Devlet Su İşleri Müdürlüğü yakınında bir anlık dikkatsizliği yüzünden yönetimindeki 06 AT 6959 plakalı otomobil refüje çarptı. Karşı şeride geçen otomobil, yan yatarak durdu. Kazada sürücü Veysel Karakaş ile annesi Emine Karakaş hafif yaralandı. Yaralı annesini ambulansla hastaneye gönderen Veysel Karakaş, kaza bölgesinde polis ve itfaiye ekipleri ile birlikte kaybolan cep telefonunu aradı. Ancak tüm aramalara rağmen kaybolan telefon bulunamayınca kendisi de taksi ile Suşehri Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede tedavileri yapılan anne ile oğlunun durumlarının iyi olduğu belirtildi. Otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.