Kocaeli'nde otomobil fabrikasında yangın

 Kocaeli Kartepe ilçesinde otomobil üretimi yapılan bir fabrikada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı

05 Mart 2017 Pazar 20:27
Kocaeli'nde otomobil fabrikasında yangın







Kocaeli'nde otomobil fabrikasında yangın
   Kocaeli Kartepe ilçesinde Hyundai’ye otomotiv parça üretimi yapılan Koreli Howon'da  henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının yayılmasını engellemek için tedbir alan itfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Fabrikanın bulunduğu yol trafiğe kapatılırken, bölgede önlem amaçlı çok sayıda ambulans bekletiliyor. 
   Yangında otomotiv yedek parçaları ile paletler yandı. Pazar günü olması nedeniyle fabrikada çalışmanın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni yetkililer tarafından araştırılıyor.  
Son Güncelleme: 05.03.2017 21:20
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli Yangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.