Kömür deposunda hortumlu gaspa 2 tutuklama

ZONGULDAK'ta, 25 yaşındaki Ersin T.'yi kömür deposunda direğe bağlayıp hortumla döverek parasını ve cep telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı, 1 serbest kaldı. Kasım...

02 Haziran 2015 Salı 15:56
Kömür deposunda hortumlu gaspa 2 tutuklama






ZONGULDAK'ta, 25 yaşındaki Ersin T.'yi kömür deposunda direğe bağlayıp hortumla döverek parasını ve cep telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı, 1 serbest kaldı.
Kasım Ö., önceki gün iddiaya göre başka birisine sattığı uyuşturucu maddenin ücretini, aracına aldığı arkadaşı Ersin T.'den istedi. Ancak Ersin T. parayı vermek istemedi. Kasım Ö., yolda diğer arkadaşları Hüsnü A. ve Tunç B.'yi de alarak Akaryakıt Sokak'ta kendisine ait kömür deposuna gitti. 3 arkadaş, burada Ersin T.'yi direğe bağlayıp hortumla döverek cebindeki 400 lirayı ve cep telefonunu aldıktan sonra kaçtı.
Bir süre sonra kendi imkanlarıyla direkten kurtulan Ersin T., karakola giderek durumu anlattı. Polis, Kasım Ö., Hüsnü A. ve Tunç B.'yi yakalayarak gözaltına alındı. 3 şüpheli, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Kasım Ö. ve Hüsnü A., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece 'Gasp' suçlamasıyla tutuklandı. Tunç B. ise denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.