Polisin yanmaktan kurtardığı sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı

Tekirdağ'da bir çöp aracına çarparak yanmaya başlayan otomobilden, polis tarafından kurtarılan kişinin cinsel saldırı suçundan arandığı ortaya çıktı. Zanlı olay yerinden kaçtı..

15 Aralık 2016 Perşembe 23:43
Polisin yanmaktan kurtardığı sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı






Polisin yanmaktan kurtardığı sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı

Tekirdağ'da meydana gelen kazada belediyenin çöp kamyonuna çarptı, yanmaktan polis kurtardı, arkasına bile bakmadan kaçtı


Tekirdağ'da çöp kamyonuyla çarpışması sonucu alev alan otomobilden hafif yaralı kurtarılan sürücü, kaza yerinden kaçtı

Çerkezköy ilçesinde çöp kamyonuna çarpması sonrası yanan otomobilden polis tarafından kurtarılan, başka bir suçtan arandığı öğrenilen sürücü, yaralı olarak kaza yerinden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Erol C. idaresindeki 59 UB 069 plakalı otomobil ile Tuncay Günden yönetimindeki belediyeye ait 59 ZL 716 plakalı çöp kamyonu, Hayri Batur Caddesi'nde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil, motor kısmından alev alıp yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerince söndürülen araçta sıkışan sürücü ise polisler tarafından hafif yaralı olarak çıkarıldı.

Erol C'nin, bir süre sonra kaza yerinde olmadığı anlaşıldı. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, Erol C'nin "cinsel taciz" iddiasıyla arandığı bilgisine ulaştı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.