Silopi'de termik santralde çıkan yangın korkuttu

Mehmet Selim YALÇIN/ SİLOPİ(Şırnak),()- ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde özel bir şirkete ait termik santralin bacasında çıkan yangın panik yarattı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Silopi'ye 5 kilometre...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:36
Silopi'de termik santralde çıkan yangın korkuttu






Mehmet Selim YALÇIN/ SİLOPİ(Şırnak),()- ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde özel bir şirkete ait termik santralin bacasında çıkan yangın panik yarattı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Silopi'ye 5 kilometre mesafede bulunan özel bir şirkete ait elektrik üretimi yapan termik santralde bugün teknik bir arızadan kaynaklandığı öne sürülen yangın çıktı. Santralin bacasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Güçlükle söndürülen yangının ardından soğutma çalışması yapıldı. Yangının teknik bir arızadan kaynaklandığı iddia edildi.
Yangın nedeniyle santralde maddi hasar meydana gelirken, soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.