Sinirlerine hakim olamayıp Valikonağı Caddesi'nde ateş etti

Çağatay KENARLI / İstanbul, () - ŞİŞLİ Valikonağı Caddesi'nde salı gecesi siyah lüks bir otomobil içinden havaya art arda silahla ateş açılması olayıyla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı. Valikonağı Caddesi üzerinde...

29 Nisan 2015 Çarşamba 20:19
Sinirlerine hakim olamayıp Valikonağı Caddesi'nde ateş etti






Çağatay KENARLI / İstanbul, () - ŞİŞLİ Valikonağı Caddesi'nde salı gecesi siyah lüks bir otomobil içinden havaya art arda silahla ateş açılması olayıyla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

Valikonağı Caddesi üzerinde salı gecesi saat 00.10 sıralarında siyah lüks bir otomobilin içinden havaya art arda silahla ateş açılmıştı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmaya başladı. Ekipler, izledikleri güvenlik kamerası görüntülerinden 34 GS 5034 plakalı otomobilden silahla ateş edildiğini tespit etti. Polisler, plakadan yola çıkarak, aracın sahibi Barış A.'nın (38) kimliği belirledi ve Mecidiyeköy'de gözaltına aldı. Barış A.'nın ifadesi sonucunda da, ortağı Mert İ., yine Mecidiyeköy'de, olayda kullandığı "Glock" marka tabanca ile yakalandı.

Mert İ.'nin, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde verdiği ilk ifadesinde, olay yerinden geçtikleri sırada borçlularının kendisini telefonla aradığını ve sinirlerine hakim olamayarak ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Barış A. ile Mert İ.'nin, haklarında Asayiş Büro Amirliği'nde işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.