Suriye sınırındaki Şanlıurfa'da 3 noktada yasak bölge uygulaması

ŞANLIURFA Valiliği, Suriye sınırındaki Akçakale ile Suruç ilçeleri arasındaki 3 noktada 15 günlük yasak bölge uygulaması başlattı. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada Suriye sınırındaki 2 bölgede olası tehdit ve tehlikelere...

06 Ağustos 2015 Perşembe 12:38
Suriye sınırındaki Şanlıurfa'da 3 noktada yasak bölge uygulaması






ŞANLIURFA Valiliği, Suriye sınırındaki Akçakale ile Suruç ilçeleri arasındaki 3 noktada 15 günlük yasak bölge uygulaması başlattı.
Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada Suriye sınırındaki 2 bölgede olası tehdit ve tehlikelere karşı geçici askeri yasak bölgesi uygulamasının başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:
"Akçakale batısında Yağmuralan-Tatlıca arasında kalan bölge, Akçakale doğusunda Öncül-Arıcandere arasında kalan bölge ile Esentepe Karakolu-Ziyaret Karakolu arasında kalan bölgelerin; vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, olası tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek için bu günden başlayarak 15 gün boyunca Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi ilan edilmesine karar verilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.