TEKİRDAĞ’DA CİVA VE TARİHİ ESER OPERASYONU

TEKİRDAĞ Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 20 kilo 865 gram civa, Roma ve Bizans dönemine ait çeşitli tarihi eser ile 2 metal dedektörü ele geçirildi. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize...

24 Aralık 2014 Çarşamba 15:56
TEKİRDAĞ’DA CİVA VE TARİHİ ESER OPERASYONU






TEKİRDAĞ Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 20 kilo 865 gram civa, Roma ve Bizans dönemine ait çeşitli tarihi eser ile 2 metal dedektörü ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aylık teknik takip sonucu İnecik Mahallesi’nde 31 yaşındaki Metin Y.’ye ait eve baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada 20 kilo 865 gram civa, Roma ve Bizans dönemine ait çeşitli tarihi eser ile 2 metal dedektörü ele geçirildi. Gözaltına alınan Metin Y. jandarmadaki sorgusu sürüyor. Ele geçirilen civa incelenmek üzere, İstanbul Kriminal Laboratuvarı’na gönderilirken, tarihi eserler Tekirdağ Müze Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.