Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldüren baba Gürcistan'da yakalandı

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da uyuşturucu bağımlısı oğlu 23 yaşındaki Burak Ünnü'yü tabanca ile öldürdüğü iddiasıyla aranan baba 41 yaşındaki Yusuf Ünnü, sahte kimlikle girdiği Gürcistan'da yakalandı. Türkiye, İnterpol üzerinden...

26 Şubat 2015 Perşembe 17:32
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldüren baba Gürcistan'da yakalandı






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da uyuşturucu bağımlısı oğlu 23 yaşındaki Burak Ünnü'yü tabanca ile öldürdüğü iddiasıyla aranan baba 41 yaşındaki Yusuf Ünnü, sahte kimlikle girdiği Gürcistan'da yakalandı. Türkiye, İnterpol üzerinden Gürcistan'dan Ünnü'nün iadesini istedi.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Pınar Mahallesi'ndeki 'Kebapçı Yusuf' adlı işyerinin sahibi Yusuf Ünnü'nün, uyuşturucu madde bağımlısı oğlu Burak Ünnü, bıçakla yaralama olayına karıştı. İddiaya göre yaralanan gencin yakınları, barışmak için baba Ünnü'den 30 bin TL kan parası istedi. 11 Eylül 2014'te oğlu Burak ile kendine ait işyerinde bir araya gelen Yusuf Ünnü, kan parası nedeniyle oğluyla tartışmaya başladı. Tartışma sonunda baba Ünnü, tabancayla ateş ettiği oğlunu öldürdü.
Polis tarafından her yerde aranan Yusuf Ünnü hakkında 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu, 'Genel güvenliği tehlikeye sokma' ve 'yaralama suçlarından' 7.5 yıl hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Yusuf Ünnü'yü yakalamak için çalışmasını sürdüren polis, şüphelinin Abdullah Bulun adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığını ve bu kimlikle, pasaporta gerek olmayan Gürcistan'a kaçtığını belirledi.
GÜRCİSTAN'DA TUTUKLANDI
İnterpol Daire Başkanlığı ile temasa geçen polis, Abdullah Bulun kimliğini kullanan Yusuf Ünnü'nün yakalanması için Gürcistan'la irtibata geçti. Gürcistan polisi, öz oğlunu öldürdüğü iddiasıyla aranan Yusuf Ünnü'yü yakaladı. Sorgusunda oğlunu öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilen Ünnü, 'evrakta sahtecilik ve sahte kimlik kullanmak' suçlarından Gürcistan'da tutuklandı. Bunun üzerine Türkiye Yusuf Ünnü'nün iadesini istedi. Yusuf Ünnü'nün Gürcistan'daki cezasını tamamladıktan sonra iade edileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.