Yeni taşındıkları evde eşarpla intihar etti

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta bunalıma giren 16 yaşındaki Muhammet Koca, kısa süre önce taşındıkları evde boynuna doladığı eşarpla yaşamına son verdi. Olay, öğleden sonra Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi....

26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:22
Yeni taşındıkları evde eşarpla intihar etti






Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta bunalıma giren 16 yaşındaki Muhammet Koca, kısa süre önce taşındıkları evde boynuna doladığı eşarpla yaşamına son verdi.
Olay, öğleden sonra Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen nedenle bunalıma giren Muhammet Koca, ailesinin bir süre önce taşındığı evde boynuna doladığı eşarpla kendisini tavana astı. Ailesinin bir süre haber almamasıyla girdikleri odada hareketsiz buldukları Koca'nın ihbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemenin ardından Koca'nın cesedi, otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Ölüm haberiyle Koca'nın ailesi sinir krizi geçirip gözyaşı döktü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.