Herkesin günlerdir konuştuğu ve beklediği Fenerbahçe Galatasaray derbisinde değişen birşey olmadı.
Sarı-Lacivertli ekip Kadıköy'de yenilmezlik ünvanını sürdürdüler ve ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını dokuza çıkardılar.
   Maçtan önce sarılacivertliler maçın favorisi olarak gösteriliyordu. Galatasaray'da Mouslera ve Sneijder yoktu.Önemli bir eksiklik olarak maçta da göze çarptı.
   Fenerbahçe ise maça son derece hazır ve kontrollü olarak başladılar ve bu oyun anlayışlarını doksan dakikaya yaydılar.
  Oysa maçtan bir gün önce Ersun Hoca'nın sağlık sorunları soğuk duş yapmıştı sarılacivertlilere. Ancak maçta bu eksiklik görülmedi.
   Maça sarılacivertliler maça son derece hazır ve istekli başladılar.Maçın başından sonuna kadar disiplini elden bırakmadılar. Mehmet Topuz ve Bruno Alvez maçın yıldızı oldu. Her topu aldıklarında son derece isabetli kullandılar.
   Maçta sarılacivertlilerin orta sahasına süper çalıştı. Baroni , Emre, Mehmet , Kyut rakibe top vermediler.Oyuna sonradan giren Salih'te bu tempoyu bozmadı.
   Oyunun ikinci yarısında giren Emenike de rakip takımın ileri çıkmasına engel olarak takıma büyük katkı sağladı.
   Galatasaray'a gelince ,durgun isteksiz ve her şeyden önemlisi moralsiz gördük.Maçı kazanacakları inancı taşımıyorlardı. Burak son derece etkisizdi.Bu oyun anlayışı diğer oyunculara da yansıyınca maç boyunca penaltı dışında etkili bir şutu ve atağını görmedik.Hatta öyle şey yaşadık ki Fenerbahçe'nin ikinci golünden sonra yedek kulübesinde bulunan Sabri oynamadan sarı kart almayı becerdi.Galatasaray bu anlayışla çok puan ,puanlar kaybeder.Oyuncuların inancı kalmamış. Morali sıfır.
   Fenerbahçe istedi,arzu etti ,oynadı ve hakederek ezeli rakibini eze eze Kadıköy'de her zaman olduğu gibi net bir skorla yendi.
   Ve yine Kadıköy'de her zaman olduğu gibi yine sarılacivertliler galip geldiler.Tebrikler Fenerbahçe.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.