Fenerbahçe sezonun ilk yarısını galibiyetle kapadı

   Fenerbahçe deplasmanda Rizespor’u 2-1 yendi ve sezonun ilk yarısını galibiyetle kapattı.Sarı lacivertliler Rize deplasmanına geçen haftanın galip takımı ile çıktı.Ersun Yanal bence doğru olanı tercih etti.Galip gelen takım bozulmaz.

  Oyuna istekli ilerde basan Fenerbahçe oldu.Erken golü de Deniz’in serbest vuruşundan kazandılar.Oyunu kontrol altına aldılar ancak ilk kalelerinde gördükleri pozisyonda da golü yediler.Kornerden gelen topa engel olamadılar ve durduk yere gol yediler.Yenilen golde defansın yerleşimi olduğu kadar kalede bu sezon güven vermeyen Altay’ın hatası göze çarptı.Altay yetenekli bir genç ama daha Fenerbahçe kalesinin kalecisi değil.Her maçta inanılmaz basit hatalar yapıyor.Devre arasında hiç tatil yapmadan çalışması lazım.Yan toplarda etkisi sıfır.Adeta kale boş.

   Fenerbahçe bu maçta defansta çok zorlanmadı.Daha çok orta saha mücadelesi izledik.Ama gol yollarında sarı lacivertliler hala istenilen düzeyde değiller.Vedat ataklarda yalnız kalıyor.Sağ ve sol kanat bindirmeleri zayıf.Zaten sakatlar yeteri kadar takımın oyununu engelliyor.

      Rizespor’a gelince dinamik çok koşan bir takım.Mücadeleyi asla bırakmıyorlar.Zaten bu sezon lider Sivasspor’u yenen ender takımlardan biri.

   Fenerbahçe sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamladı.Ancak devre arasında süratle eksik oyuncuları alması gerekiyor.Bu kadro ile ikinci sezon kolay geçmez.Bu arayı çok iyi değerlendirmeleri lazım.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.